Αποστολή της Α/ΦΟΙ Πατρόκλου ΛΤΔ

Jan 5, 2017 -- Posted by : admin

Με πείρα άνω των 30 χρόνων η Α/ΦΟΙ Πατρόκλου σας εγγυάται την άριστη εξυπηρέτηση σας. Οι άρτια εκπαιδευμένοι και έμπειροι οδηγοί μας είναι έτοιμοι να διεκπαιρεώσουν με ασφάλεια και ποιότητα την οποιαδήποτε μεταφορά ή χωματουργική εργασία

Η εταιρεία Α/ΦΟΙ Πατρόκλου ΛΤΔ είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα των γενικών μεταφορών στην Κύπρο. Ξεκινώντας πίσω στην δεκαετία του 1980 η Α/ΦΟΙ Πατρόκλου ΛΤΔ συνεχίζει μέχρι σήμερα να παρέχει ακούραστα τις ποιοτικές της υπηρεσίες στους πελάτες της. Οι κύριες δραστηριότητες της εταιρείας εστιάζονται στην μεταφορά υλικών ADR( με ειδίκευσή στο Θειικό Οξύ και στα εκρηκτικά),στις μεταφορές υλικών οικοδομής(Τούβλα/Τσιμέντα/Άμμους κτλ) και στις χωματουργικές εργασίες παντώς φύσεως. Καταρτιζόμενη από έμπειρους οδηγούς-κατόχους πιστοποιητικών μεταφοράς ADR- η Α/ΦΟΙ Πατρόκλου ΛΤΔ μπορεί να φέρει εις πέρας με ευθύνη,ποιότητα και ασφάλεα κάθε αποστολή μεταφοράς υλικών και κάθε χωματουργική εργασία.

Χρησιμοποιώντας τελευταίας γενιάς διαγνωστικά συστήματα της VOLVO κρατούμε τον στόλο μας σε υψηλά επίπεδα ποιότητας, ασφάλειας και διαθεσιμότητας.

Με τακτικούς διαγνωστικούς ελέγχους εξασφαλίζουμε την συνεχή λειτουργία του στόλου μας χωρίς ξαφνικά και ανεπιθύμητα προβλήματα. Στόχος μας, η τάχιστη παράδοση των αγαθών στους πελάτες μας, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και την ποιότητα μεταφοράς!

Share:

Most Recent Posts

Μεταφορές στην Κύπρο

Αναλαμβάνονται μεταφορές εμπορευματοκιβωτίων, χωματουργικές εργασίες ,…

Αποστολή της Α/ΦΟΙ Πατρόκλου ΛΤΔ

Με πείρα άνω των 30 χρόνων η Α/ΦΟΙ Πατρόκλου σας εγγυάται την άριστη…

Ιστορία

Η εταιρεία Α/ΦΟΙ Πατρόκλου ΛΤΔ είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία στον…

© Patroklos Patroklou 2017